218 218 218

Nieuws  

Gezellig koken en genieten 25 / 08 / 2018

Naast een aangenaam verblijf maakt de gezamenlijke maaltjjd altijd een belangrijk aspect uit van samen op pad zijn. Dit geldt zowel voor prive als voor bedrijven. Vandaag heeft Manoir Croupet du Moulin een samenwerking afgesloten met Danny Bessems een kok die bereid is aan al uw kookwensen te voldoen. Van koudbuffet, kookworkshops, koken op locaties waarbij steeds uw wensen centraal staan. Zijn mailadres is info@zeuteinval.nl en zijn telefoonnummer 003143 3647922. Kort samengevat smullen maar.

Petit Croupet du Moulin 07 / 08 / 2018

Een mooie kijk op de salon en de keuken van Petit Croupet du Moulin. Dit huis is te huur voor twee tot 8 personen en heeft een eigen terras. De omgeving van Petit Croupet du Moulin leent zich uitstekend om te fietsen en te wandelen

Autosport 06 / 08 / 2018

Met veel plezier hebben wij de resultaten gelezen van het Emil Frey Racing team. We zijn er trots op dat Manoir Croupet du Moulin een steentje heeft kunnen bijdragen doordat wij al voor de 6 keer ons huis beschikbaar stellen voor dit racing team.

Nu het op Francochamps wat rustiger is komen de andere auto-avonturiers. Die ook Manoir Croupet du Moulin als uitvalsbasis gebruikten om langs alle abdijen in Belgiƫ reden om daar de lekkerste biertjes te kopen.

De grasmat 23 / 07 / 2018

Nu de Nationale Belgische Ploeg zo goed gevoetbald heeft gaat Manoir Croupet du Moulin er voor zorgen dat haar grasmat de kwaliteit krijgt die het toelaat grote matchen te spelen zoals vaders tegen zonen etc.
De firma Jantech uit Jalhay heeft ons voorzien van een fantastische machine.

Sociėteit van Meerssen 11 / 06 / 2018

Vandaag is Manoir Croupet du Moulin de gastheer geweest voor de Sociƫteit van Meerssen.
Op deze mooie lentedag werd de BBQ verzorgd door De Proosdij uit Meerssen. Gastvrouw Gitte en haar team hebben de leden van de sociƫteit laten genieten van een verrukkelijke maaltijd die vergezeld ging met zeer mooie wijnen.

De ambiance van Manoir Croupet du Moulin zorgde voor een mooie Franse sfeer op het platteland waar het goed toeven is.

Nieuwe bedden 21 / 11 / 2017

Voor alle gasten is uitgerust zijn een voorwaarden om een aangenaam verblijf te hebben op Manoir Croupet du Moulin. Dat geldt zowel voor onze zakelijke klanten die vergaderen of teambuildings weekenden organiseren, als voor de klanten die er een familie- of vriendenweekend organiseren.
Wederom is het "Klus in Uitvoering" gelukt ons te overtreffen met de kwaliteit van de bedden die ze hebben gemaakt.
Natuurlijk zijn wij belangstellend naar uw reactie en daarom geven wij in de maanden januari en februari 2018 10% korting als u rechtstreeks bij ons boekt.

Allemaal lekker slapen 28 / 09 / 2017

Wanneer je een paar dagen er tussen uit bent dan is niets lekkerder dan goed slapen. Ook hier hebben onze gasten een belangrijke rol gespeeld ze gaven ons het advies om zowel de kussens als de dekbedden te vervangen. In NightLine slaapcomfort te Valkenburg (NL)hebben wij een partner gevonden die ons van advies heeft gediend om u de beste nachtrust te geven. Uitgeslapen kunt u genieten van de prachtige omgeving en kunt mooie natuurwandelingen maken.

Klus in uitvoering 27 / 09 / 2017

Met veel plezier onderhouden wij Manoir Croupet du Moulin, dat 65 oud is. We doen dat altijd samen met "Klus in uitvoering.nl". Een genot om mee samen te werken. Bij complexe problemen hebben zij de oplossing en voeren deze met grote precisie uit. Van gasten krijgen wij het signaal dat er een lek was op een slaapkamer dit kwam door de douche erboven. Deze is nu vervangen door een inloopdouche. We zijn er apetrots op!

Vernieuwing kan behouden 19 / 09 / 2017

Een filosoof zei eens:" Vernieuwing kan behouden met achter raken begint de afbraak." Een wijze les die wij met veel plezier inhoud geven met de vernieuwingen die wij doorvoeren in Manoir Croupet du Moulin. Kookplezier begin met het goed kunnen bewaren van de etenswaren en daarom hebben we geinvesteerd in nieuwe koelkasten en een diepvrieskist.

voorbereiding 2017 14 / 03 / 2017

Wanneer onze zeer gewaardeerde klant Emil Frey Racing ons mededelen dat zij klaar zijn met hun voorbereidingen voor 2017 dan kan Manoir Croupet du Moulin u ook mededelen dat onze voorbereidingen voor het nieuwe seizoen succesvol verlopen zijn. Dit kan alleen maar gebeuren door uw tips en verbeterpunten die wij ter harte hebben genomen. We kijken er naar uit u te mogen begroeten.
Croupet du Moulin ligt midden in de Ardennen en denkt dus ook aan fietsers. Van kuitenbijter tot vals plat, alles bereikbaar via de eigen fietsroutes!
Croupet du Moulin biedt ook plaats aan kleinere groepen en kent uitstekende vergaderfaciliteiten.