218 218 218

Nieuws  

Nieuwe bedden 21 / 11 / 2017

Voor alle gasten is uitgerust zijn een voorwaarden om een aangenaam verblijf te hebben op Manoir Croupet du Moulin. Dat geldt zowel voor onze zakelijke klanten die vergaderen of teambuildings weekenden organiseren, als voor de klanten die er een familie- of vriendenweekend organiseren.
Wederom is het "Klus in Uitvoering" gelukt ons te overtreffen met de kwaliteit van de bedden die ze hebben gemaakt.
Natuurlijk zijn wij belangstellend naar uw reactie en daarom geven wij in de maanden januari en februari 2018 10% korting als u rechtstreeks bij ons boekt.

Allemaal lekker slapen 28 / 09 / 2017

Wanneer je een paar dagen er tussen uit bent dan is niets lekkerder dan goed slapen. Ook hier hebben onze gasten een belangrijke rol gespeeld ze gaven ons het advies om zowel de kussens als de dekbedden te vervangen. In NightLine slaapcomfort te Valkenburg (NL)hebben wij een partner gevonden die ons van advies heeft gediend om u de beste nachtrust te geven. Uitgeslapen kunt u genieten van de prachtige omgeving en kunt mooie natuurwandelingen maken.

Klus in uitvoering 27 / 09 / 2017

Met veel plezier onderhouden wij Manoir Croupet du Moulin, dat 65 oud is. We doen dat altijd samen met "Klus in uitvoering.nl". Een genot om mee samen te werken. Bij complexe problemen hebben zij de oplossing en voeren deze met grote precisie uit. Van gasten krijgen wij het signaal dat er een lek was op een slaapkamer dit kwam door de douche erboven. Deze is nu vervangen door een inloopdouche. We zijn er apetrots op!

Vernieuwing kan behouden 19 / 09 / 2017

Een filosoof zei eens:" Vernieuwing kan behouden met achter raken begint de afbraak." Een wijze les die wij met veel plezier inhoud geven met de vernieuwingen die wij doorvoeren in Manoir Croupet du Moulin. Kookplezier begin met het goed kunnen bewaren van de etenswaren en daarom hebben we geinvesteerd in nieuwe koelkasten en een diepvrieskist.

voorbereiding 2017 14 / 03 / 2017

Wanneer onze zeer gewaardeerde klant Emil Frey Racing ons mededelen dat zij klaar zijn met hun voorbereidingen voor 2017 dan kan Manoir Croupet du Moulin u ook mededelen dat onze voorbereidingen voor het nieuwe seizoen succesvol verlopen zijn. Dit kan alleen maar gebeuren door uw tips en verbeterpunten die wij ter harte hebben genomen. We kijken er naar uit u te mogen begroeten.

Croupet du Moulin in de hoofdrol 21 / 12 / 2016

Zomer 2016 maakte een bevriende cineast een leuke korte video-impressie van onze manoir Lees verder en klik voor onze korte video-impressie.

Fijne Feestdagen 19 / 12 / 2016

Fijne feestdagen en een mooi gelukkig 2017

Film, Croupet du Moulin in de hoofdrol. 07 / 11 / 2016

Zomer 2016 maakte een bevriende cineast een leuke korte video-impressie van onze manoir Lees verder en klik voor onze korte video-impressie.

Wifi 20 / 10 / 2016

voor zowel bedrijven als families die Manoir Croupet du Moulin bezoeken speelt het goed functioneren van de wifi een zeer belangrijke rol. Vanaf heden is in alle vertrekken van onze manoir wifi uitstekende te ontvangen. Naast de andere vergaderfaciliteiten die aanwezig zijn is Manoir Croupet du Moulin de locatie om te vergaderen.

In geur en kleur 17 / 06 / 2016

Na een zeer regenachtig voorjaar waardoor vele bloemen zijn verrot, kunnen we door een fantastische actie van Edwin van Bloemenhuis de Zonnestaal in Meerssen de gevels weer kleuren en laten geuren door zeer mooie rode geraniums.
Croupet du Moulin ligt midden in de Ardennen en denkt dus ook aan fietsers. Van kuitenbijter tot vals plat, alles bereikbaar via de eigen fietsroutes!
Croupet du Moulin biedt ook plaats aan kleinere groepen en kent uitstekende vergaderfaciliteiten.