214 214 214

gastenervaringen  

Review 5405911 / 03 / 2020

Het verblijf is prachtig , indrukwekkend en mooi gelegen, tenmidden van de natuur. Je kan er direct op uit om te wandelen, Super. De vele 2 pers. kamers waren perfect voor onze groep met de mooi opgemaakte bedjes; heel uitnodigend. Het was opletten, niet te verdwalen. Het uitgebreide koken voor de grote groep was een plezier in de goed uitgeruste keuken met goede kookplaten en ovens. Het weer zat mee, zodat we aan de grote tafels op het terras aten. Min puntje, de super gezellige bar was te klein om er met 24 man tegelijk aan te hangen😁.

Review 5405716 / 02 / 2020

Het huis was zeer ruim, ondanks de grote groep en toen de verwarming uitviel, werd er zeer snel gereageerd. We hebben genoten.

We hebben ons goed vermaakt14 / 02 / 2020

We hebben ons allen goed vermaakt in de mooie en gezellige woning.

Heerlijk huis13 / 10 / 2019

1. Het is een heerlijk huis en vooral het feit dat je er met de groep alleen bent heeft een heel saamhorig en gezellige sfeer. 2. Wij spreken alle slecht Frans dus een Nederlands sprekende dame/heer voor de uitleg van het huis zou misschien nog iets fijner zijn geweest maar met handen en voeten zijn we er ook gekomen. Dame ik questie deed het wel heel netjes hoor.

Autentiek en een prachtige ligging16 / 09 / 2019

Goede morgen Ik wil jullie hierbij bedanken voor het super mooie verblijf dat we dit weekend hadden en dit lag echt niet (alleen) aan het mooie weer. Iedereen was zeer tevreden over de accommodatie, authentiek, prachtige ligging, terras , speelweide voor de kinderen, goed ingerichte keuken.. We smeedden al plannen voor een volgende samenkomst en hopen zeker nog eens terug te komen.

Rust en Ruimte27 / 06 / 2019

Wat iedereen goed beviel is het sfeervolle huis, het ruime aantal slaap- en badkamers (veel privacy) en de rust en ruimte om het huis.

Een echte aanrader05 / 06 / 2019

Wij hebben vooral genoten van het mooie huis en de gezellige inrichting. Het mooie beddengoed wisten we ook te waarderen. Het huis was tevens heel netjes. Het is perfect gelegen om verschillende uitstappen te doen. Een echte aanrader!!

Zeker aanraden03 / 06 / 2019

Hierbij laten wij u weten dat de hele familie heeft genoten van ons verblijf in uw mooie manoir. Wij zullen dit zeker aanraden bij onze kennissen.

Authentieke Stijl29 / 05 / 2019

Wij hebben een onwijze leuke tijd gehad in uw accommodatie. Fijn om te horen dat dit van beide als goed is ervaren. 1. De authentieke stijl van het verblijf is bij ons allen het meeste blijven hangen. 2. De ontvangst met de dame die alleen Frans sprak was een kleine uitdaging. Echter valt dit in het niets bij ons prettige verblijf. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Ontzettend goed weekend 13 / 05 / 2019

Verder hebben wij een ontzettend goed weekend gehad, enorm genoten van het huis. Heel veel positieve opmerkingen gehad over het huis en de staat daarvan en de ruimte om het huis heen. De catering was ook echt boven verwachting goed, perfect geregeld allemaal! Dus een zeer groot compliment voor jullie.

Schrijf een review - Write a review - Ecrire un commentaire - Bewertung schreiben

Plaatsen - Publish
Mettre - Setzen