214 214 214

gastenervaringen  

Een bijzonder fascinerend gebouw06 / 04 / 2018

Voor ons was het een bijzonder fascinerend gebouw. Mooi aangelegd tegen de berg. Mooie inrichting, veel aandacht besteedt aan het interieur, zeer gezellig. Bij mooi weer zul je meer plezier hebben van het terras buiten. Goed aangepast voor grote groepen, je vindt alle materiaal in de keuken. Ook de ligging is interessant, dicht bij de Hoegne, bij de hoge venen, Spa... Wanneer het weer het niet toelaat om veel op het buitenterras boven te zitten, dan zit je veel binnen, en heb je weinig contact met de tuin . Misschien het overdekte terras aan de achterdeur nog beter verzorgen. We hebben een aangenaam verblijf gehad. Iedereeen was zeer tevreden. Misschien tot nogeens

Prettig om mee samen te werken31 / 03 / 2018

Wat de gasten erg aangenaam vonden was absoluut de keuken en eetruimte. Positief was ook de privacy die ze toch konden genieten. En het zonneterras was ook best een plus! Verder haalden ze weinig commentaar aan, dus dat zat wel goed. Wijzelf waren helemaal weg van de superafwasmachine! Voor mij persoonlijk dan… ik vind jullie zeer aangename en correcte mensen om mee samen te werken en ben blij om voor jullie locatie gekozen te hebben.

We hebben genoten19 / 03 / 2018

Ons weekend zat er gisterenmiddag alweer op. We hebben genoten. Wat een prachtig huis met mooie omgeving. We hebben ons best gedaan het huis weer netjes achter te laten.

Een knus gevoel18 / 03 / 2018

Ik heb mijn familie nog gevraagd op de vragen te reageren. Daar heb ik op terug gekregen dat het heerlijk was dat de bedden opgemaakt waren, en dat de ruimte beneden met de open haard een heerlijk warm en knus gevoel gaf.

Jong en oud heeft zich thuis gevoeld!05 / 03 / 2018

Graag laat ik jullie weten dat ons verblijf in de Manoir uitstekend is bevallen! Wat een fantastisch huis, van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving. Zowel jong als oud hebben zich er enorm thuis gevoeld. Het is ook heerlijk om ontzorgd te worden: opgemaakte bedden bij aankomst, van alles meer dan voldoende aanwezig (en ook zo weer schoon in de vaatwasser), haard voorbereid, etc. Bedankt dus voor jullie gastvrijheid en goed zorgen.

Het verblijf scoort maximaal18 / 01 / 2018

De ontdekking van Sart lez Spa is geslaagd! "Ut Kollektief" beoordeelt het weekend met een dikke 8! Waarbij het verblijf maximaal scoorde. Bedankt voor de gelegenheid. "UT KOLLEKTIEF"

Plaatje klopt12 / 12 / 2017

Als antwoord op jullie vragen kunnen we alleen maar antwoorden dat het totaal plaatje helemaal klopt. De sfeer en uitstraling van het huis spreekt ons het meest aan en als verbeter punt misschien iets meer zitgelegenheid bij de haard. Dit is qua ruimte misschien niet mogelijk maar het hele gezelschap kon niet echt ‘samen’ bij de haard.

Klus in Uitvoering 01 / 12 / 2017

Al enige jaren werken we voor Marian en Remy. Van kleine tot grote klussen. Iedere keer worden we met een grote hartelijkheid ontvangen. Dit maakt het werken daar erg plezierig en gaan we er ook met volle passie voor. De accomodatie is prachtig in een sfeervolle stijl die wij met de renovaties zoveel mogelijk proberen te handhaven. Wat ons betreft (Klusinuitvoering) ...... een dikke aanrader.

Zeer tevreden21 / 11 / 2017

Goedemorgen Remy en Marianne, Mag ik jullie namens ons allen bedanken voor het verblijf in Croupet du Moulin? Iedereen vond het prachtig mooi en is zeer tevreden.

gezinnen met kinderen23 / 10 / 2017

HET HUIS IS ECHT FANTASTISCHE VOOR EEN GROEP MET GEZINNEN MET KINDEREN. HET LIGT OOK HEEL MOOI.

Schrijf een review - Write a review - Ecrire un commentaire - Bewertung schreiben

Plaatsen - Publish
Mettre - Setzen