214 214 214

gastenervaringen  

Mooi en verzorgd15 / 01 / 2019

Wat ons aansprak: * mooi karaktervol huis in een prachtige omgeving * de keuken heeft zeker voldoende gerief * de kamers zijn mooi en verzorgd * het contact met jullie was zeer aangenaam en er was een efficiënte afhandeling van de probleempjes en vragen.

Ambassadeur05 / 01 / 2019

Wij zijn ambassadeur, en zullen jullie aanbevelen indien wij in ons netwerk mensen spreken die op zoek zijn naar een groeps accommodatie.

Geweldig huis23 / 12 / 2018

Geweldig huis met sfeer. Het eigenaars echtpaar (Remy en Marianne) is zeer gastvrij en behulpzaam geweest in de voorbereiding van ons Kerst Familie weekend. De residentie heeft traditie en straalt dit ook uit. Vooral de bar- lounge met open haard, dinner room en keuken waren een groot succes. Dit huis biedt ruimte aan grote groepen, terwijl het toch erg knus en vriendelijk blijft. Wij waren met 24 volwassenen en we hadden 12 2-persoonskamers (goede bedden) met min of meer allemaal en suite badkamer,dat is vrij uniek. De ligging slechts 30 minuten van Maastricht in de Ardennen maakt het buitenlandgevoel compleet. Zeer geschikt voor familie reünies of zoals wij Kerst weekend met grote familie.Een aanrader.

Aangenaam huis14 / 11 / 2018

Een aangenaam huis met authentiek karakter en een heel mooie omgeving.Makelijke keuken en de verschillende ruimtes zodat ook de kinderen hun eigen plekje hadden

Ontzettend Sfeervol12 / 11 / 2018

Wij vonden de keuken met bar en zitruimte ontzettend sfeervol. Daarnaast hebben wij ook erg genoten van de mooie tuin. De kamers en badkamers waren schoon en netjes. En het contact met jullie was ook erg fijn.Ik zag bij een aantal huizen waar we naar hebben gekeken dat er een jacuzzi was, dus misschien is dat nog iets om buiten neer te zetten?

Smaakvol en charmant huis 24 / 10 / 2018

Zoals al even telefonisch besproken, hebben wij een fantastisch weekend gehad. Het huis voldeed helemaal aan onze verwachtingen en was super geschikt voor ons gezelschap. Wij hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de buiten openhaard en in de keuken ook trouwens. Jullie hebben een zeer smaakvol en charmant huis waar wij met name in de keuken met zn allen veel plezier hebben gehad. Ook het buitengedeelte, met de lichtjes, zag er erg leuk uit. De kamers waren allemaal mooi en ook hoe de bedden waren met smaak opgemaakt, dank daarvoor.

Geslaagde formule24 / 09 / 2018

Het verjaardagsweekend overtrof onze verwachtingen ondanks het kwakkelweer. Het huis, de goede uitrusting en de locatie hebben hier zeker toe bijgedragen. Het gezelschap uiteraard ook. Mijn vriend-kok heeft ons vlekkeloos door allerlei moeilijke recepten geloodst en een deel van mijn vrienden hebben deze heerlijkheden vol overgave klaar gemaakt. De anderen hebben, onder het genot van enkele aperitiefjes, hierop toegezien en commentaar geleverd. Het werd een heel geslaagde formule.  

Complete inrichting 24 / 09 / 2018

Dat is prima. Wat ons het meeste aansprak in Croupet du Moulin is de ligging en de zeer complete inrichting van het huis. We waren ook heel blij met de snelle vaatwasser

Een bijzonder fascinerend gebouw06 / 04 / 2018

Voor ons was het een bijzonder fascinerend gebouw. Mooi aangelegd tegen de berg. Mooie inrichting, veel aandacht besteedt aan het interieur, zeer gezellig. Bij mooi weer zul je meer plezier hebben van het terras buiten. Goed aangepast voor grote groepen, je vindt alle materiaal in de keuken. Ook de ligging is interessant, dicht bij de Hoegne, bij de hoge venen, Spa... Wanneer het weer het niet toelaat om veel op het buitenterras boven te zitten, dan zit je veel binnen, en heb je weinig contact met de tuin . Misschien het overdekte terras aan de achterdeur nog beter verzorgen. We hebben een aangenaam verblijf gehad. Iedereeen was zeer tevreden. Misschien tot nogeens

Prettig om mee samen te werken31 / 03 / 2018

Wat de gasten erg aangenaam vonden was absoluut de keuken en eetruimte. Positief was ook de privacy die ze toch konden genieten. En het zonneterras was ook best een plus! Verder haalden ze weinig commentaar aan, dus dat zat wel goed. Wijzelf waren helemaal weg van de superafwasmachine! Voor mij persoonlijk dan… ik vind jullie zeer aangename en correcte mensen om mee samen te werken en ben blij om voor jullie locatie gekozen te hebben.

Schrijf een review - Write a review - Ecrire un commentaire - Bewertung schreiben

Plaatsen - Publish
Mettre - Setzen