214 214 214

gastenervaringen  

Rust en Ruimte27 / 06 / 2019

Wat iedereen goed beviel is het sfeervolle huis, het ruime aantal slaap- en badkamers (veel privacy) en de rust en ruimte om het huis.

Een echte aanrader05 / 06 / 2019

Wij hebben vooral genoten van het mooie huis en de gezellige inrichting. Het mooie beddengoed wisten we ook te waarderen. Het huis was tevens heel netjes. Het is perfect gelegen om verschillende uitstappen te doen. Een echte aanrader!!

Zeker aanraden03 / 06 / 2019

Hierbij laten wij u weten dat de hele familie heeft genoten van ons verblijf in uw mooie manoir. Wij zullen dit zeker aanraden bij onze kennissen.

Authentieke Stijl29 / 05 / 2019

Wij hebben een onwijze leuke tijd gehad in uw accommodatie. Fijn om te horen dat dit van beide als goed is ervaren. 1. De authentieke stijl van het verblijf is bij ons allen het meeste blijven hangen. 2. De ontvangst met de dame die alleen Frans sprak was een kleine uitdaging. Echter valt dit in het niets bij ons prettige verblijf. Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Ontzettend goed weekend 13 / 05 / 2019

Verder hebben wij een ontzettend goed weekend gehad, enorm genoten van het huis. Heel veel positieve opmerkingen gehad over het huis en de staat daarvan en de ruimte om het huis heen. De catering was ook echt boven verwachting goed, perfect geregeld allemaal! Dus een zeer groot compliment voor jullie.

Groot, knus en gezellig 07 / 05 / 2019

We hebben ons prima vermaakt in en rondom de villa. Wat ons met name heeft aangesproken is de sfeer en de volledige inrichting van het huis. Geheel in stijl met het huis. Het was groot maar toch knus en gezellig.

enorm genoten30 / 04 / 2019

Ik kom nog even terug op ons verblijf in het huis te Spa vorig weekend. Wij hebben er enorm van genoten en waren zeer tevreden over de faciliteiten van het huis. Indien wij het huis eventueel voor oudjaar zouden willen huren, hoelang op voorhand moeten wij dit dan vastleggen? Ik neem aan dat dit altijd zeer snel gereserveerd is?

Meest aangesproken01 / 04 / 2019

meest aangesproken - postkaarten service - BBQ - groot huis maar wel met een knus gevoel - goede keuken - haardvuur

Mooi en verzorgd15 / 01 / 2019

Wat ons aansprak: * mooi karaktervol huis in een prachtige omgeving * de keuken heeft zeker voldoende gerief * de kamers zijn mooi en verzorgd * het contact met jullie was zeer aangenaam en er was een efficiƫnte afhandeling van de probleempjes en vragen.

Ambassadeur05 / 01 / 2019

Wij zijn ambassadeur, en zullen jullie aanbevelen indien wij in ons netwerk mensen spreken die op zoek zijn naar een groeps accommodatie.

Schrijf een review - Write a review - Ecrire un commentaire - Bewertung schreiben

Plaatsen - Publish
Mettre - Setzen