214 214 214

gastenervaringen  

Het verblijf scoort maximaal18 / 01 / 2018

De ontdekking van Sart lez Spa is geslaagd! "Ut Kollektief" beoordeelt het weekend met een dikke 8! Waarbij het verblijf maximaal scoorde. Bedankt voor de gelegenheid. "UT KOLLEKTIEF"

Plaatje klopt12 / 12 / 2017

Als antwoord op jullie vragen kunnen we alleen maar antwoorden dat het totaal plaatje helemaal klopt. De sfeer en uitstraling van het huis spreekt ons het meest aan en als verbeter punt misschien iets meer zitgelegenheid bij de haard. Dit is qua ruimte misschien niet mogelijk maar het hele gezelschap kon niet echt ‘samen’ bij de haard.

Klus in Uitvoering 01 / 12 / 2017

Al enige jaren werken we voor Marian en Remy. Van kleine tot grote klussen. Iedere keer worden we met een grote hartelijkheid ontvangen. Dit maakt het werken daar erg plezierig en gaan we er ook met volle passie voor. De accomodatie is prachtig in een sfeervolle stijl die wij met de renovaties zoveel mogelijk proberen te handhaven. Wat ons betreft (Klusinuitvoering) ...... een dikke aanrader.

Zeer tevreden21 / 11 / 2017

Goedemorgen Remy en Marianne, Mag ik jullie namens ons allen bedanken voor het verblijf in Croupet du Moulin? Iedereen vond het prachtig mooi en is zeer tevreden.

gezinnen met kinderen23 / 10 / 2017

HET HUIS IS ECHT FANTASTISCHE VOOR EEN GROEP MET GEZINNEN MET KINDEREN. HET LIGT OOK HEEL MOOI.

Prachtig eigendom 26 / 09 / 2017

Wij hebben met zijn allen genoten van jullie prachtige eigendom en de prachtige omgeving! Een paar mooie wandelingen en het leuke hoogteparcours in de buurt hebben ons allen kunnen bekoren!

De sfeer van het huis, de goede tips en communicatie20 / 09 / 2017

Wat ons heeft aangesproken in MCdM is de ligging, het aantal slaapplaatsen met daarbij een gemeenschappelijke ruimte voor het hele gezelschap. En dat heeft geresulteerd in een zeer geslaagd weekend, ondanks het mindere weer. Wat het meeste aanspreekt is de sfeer van het huis. Die vinden wij geweldig! Met daarbij de goede tips en duidelijke communicatie van jullie maakt het een compleet geheel. En geloof mij als ik zeg dat wij kunnen vergelijken. Verbeterpunten zijn er wellicht altijd wel op te merken. Dat heeft volgens mij alles te maken met de verwachtingen van de gasten. Wij zijn zeer tevreden. Het huis is compleet en het huis is wat het is. Laat dat maar zo blijven. Misschien een klein bordje naar links op de T-splitsing? Verschillende navigatie-systemen zijn op dat punt een beetje de weg kwijt. Enfin, detail.

Oorspronkelijkheid en ligging 31 / 08 / 2017

Ons Spa-congres is zeer succesvol verlopen. Wat ons namelijk aanspraak in Manoir Croupet du Moulin was de oorspronkelijkheid en de ligging. Ook de hulp van Marianne en Remy bij de organisatie hebben we zeer op prijsgesteld

We komen graag terug 26 / 05 / 2017

Wederom dank voor zoveel gastvrijheid. Verbetering is lastig...wat wij als groep misten is per etage een grote afvalbak. Maar ik kan me voorstellen dat wij erg specifiek zijn 😉. Het meeste spreekt ons aan dat het huis vrij ligt en werkelijk van alle gemakken voorzien: de verdeling over etages, de pooltafel, de goed geoutilleerde keuken! Ik kan een ander verbeterpunt werkelijk niet bedenken. We komen graag terug!

Nagenieten01 / 05 / 2017

wij genieten nog na van een bijzonder prettig verblijf in uw prachtige accommodatie, in een schitterende omgeving met ook nog onverwacht mooi weer. Wat ons betreft was het perfect. Ik hoop dat we alles op de juiste manier hebben achtergelaten. En misschien willen we nog wel een keer terugkomen.

Schrijf een review - Write a review - Ecrire un commentaire - Bewertung schreiben

Plaatsen - Publish
Mettre - Setzen